Naša priča

O Hercegovini i nama

Hercegovina je oduvijek bila destinacija zdravog načina života u kojoj raste pregršt biljnih esencija koje upijaju snagu sunca i zemlje darujući nam energiju prirode sa bogatim mirisima nošenim mediteranskim vjetrom.

Bogatstvo i vještina korištenja prirodnih sastojaka, te uzgoj domaćih životinja (koza) oduvijek su dio zdravog načina života porodice Šegrt iz Aranđelova pored Trebinja. Tako je i nastala linija prirodnih sapuna Zorja, koja predstavlja suštinu zdrave njege lica i tijela! Pregršt biljnih esencija upotpunjuje luksuzne regenerativne tretmane i preparate na bazi kozjeg mlijeka pod nazivom “Zorja natural”. Sunce, med i mlijeko, miris lavande, ruzmarina i smilja, samo su neki od čarobnih sastojaka koji prožimaju široku lepezu sapuna za njegu kože.

Entuzijazam idejnog tvorca i vlasnice Jelene Đokić, jasna vizija te zarazni optimizam, doveli su nas do rezultata s kojima smo jako zadovoljni – ali nikad toliko da ne radimo na tome da budemo još bolji! Kompatibilnost supstanci naših preparata ogleda se u posebnom i patentiranom omjeru koji ujedinjuje prirodnu sinergijsku akciju, pružajući našim klijentima izvrstan rezultat, odličnu toleranciju i užitak korištenja proizvoda brenda Zorja natural. 


Ljepota Hercegovine skrivena u vrhunskim proizvodima moderne ambalaže, donosi osjećaj blagostanja koji traje i prožima nas u emocionalnom doživljaju prirodne ljepote na našem licu i tijelu!

Zorja tim

Jelena Đokić

CEO i osnivaš (kćerka)

Zorica Šegrt

(majka)

Radivoje Šegrt

(otac)

Doživljaj prirodne ljepote na vašem licu i tijelu…

Email adresa

Info telefon

+387 66 041 729

Radno vrijeme

Pon – Pet: 10h – 07h
Sub – Ned: 08h – 06h

Adresa

Aranđelovo bb, Trebinje